Anya-jajj

Csupán 11 napig élhetett az ikerpár egyik tagja

Lyndsay és Matthew Brentliger évek óta szerettek volna már kisbabát. Hosszú próbálkozás után, ez a vágyuk végre teljesülhetett. Lyndsay 2016. december 17-én gyönyörű ikerpárnak adott életet. William – a kisfiú – és Reagan – a kislány – bearanyozták szüleik életét, igaz csak rövid ideig. A szülők boldogsága nem lehetett teljes, a kisfiú ugyanis többszörös születési rendellenességgel született, szívének csak a jobb fele működött. Kiderült ez a tény már a terhesség időszaka alatt, a 23. heti ultrahangon még azt jósolták az orvosok, hogy  a kisfiú halva fog születni. William végül rácáfolt a jóslatokra, 11 napot élt, amit az édesapa, Matthew „élete legszebb 11 napjának” nevezett.

Karácsony előtt pár nappal a család egy közeli barátja, a profi fotós, Lindsey Brown megörökítette a lenti csodaszép és megindító sorozaton a két kisbabát. Így a kis William örökké megmarad testvére mellett ezeken a képeken.

„Amikor először láttam meg a képeket, elsírtam magam. Azóta is könnybe lábad a szemem, ha újranézem őket” – mondta Lynsey, az ikrek édesanyja. – „Gyönyörűek a képek és Ő is gyönyörű, ahogy a nagy szemeivel éberen néz a kamerába! Erre a nézésre mindig emlékezni fogunk!”

A kicsi William összesen 11 napot kapott az élettől, szülei, és ikertestvére társaságában. December végén halt meg, hatalmas űrt hagyva maga után…

 

forrás: boredpanda

 

Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal is! Ha van kedved gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz. Kellemes időtöltést kívánok! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!