Anya-jajj

Gyönyörű képek a szülészetről

A szülés után szerintem mindenkiről készül fotó, ahogy  a kisbabáját öleli, először a karjaiba veszi. Rólam is. Az igazat megvallva én magam, szörnyen festek rajta, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy egy ilyen képen minden érzés, minden fájdalom, minden megkönnyebbülés, minden öröm, minden boldogság és szeretet rajta van. Apukám meg is jegyezte, hogy nagyon örülne, ha elküldeném neki is, hogy nézegethesse, büszkélkedhessen vele. Meg is történt, csakhogy egy betűt elütöttem az email címben, így rossz helyre ment. 

Néhány perc/óra múlva ez az üzenet fogadott: 

” Szia!

Gyönyörű ez a csöppség, nagyon sok boldogságot hozzá… DE, szerintem nem jó email címre küldted a képet!  Akinek pedig küldted volna, valószínűleg nagyon hiányolja majd. Azért köszönöm, nekem is szép lett tőle a napom!

Üdv:” És a név. 

Az első képek édesanyáról és babáról, a testvérek első találkozásáról, az édesapák nagyobb gyerkőccel való várakozásáról a folyosón meghatóak, gyönyörűek, tele vannak érzésekkel. Mindenki arcára mosolyt varázsolnak. Találtam néhány különleges képet a szülészetekről, ahol családok, nagycsaládok egyesülnek, ahol nőkből édesanyák,férfiakból édesapák lesznek, az egyke gyerekek kistestvért kapnak.

forrás: Pinterest

apukatestverekmamaapuka2testverek2pocakmama2csaladtestverek4kisbabaanyuka1testverek3apuka3testverek5anyuka2
< >

Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal is! Ha van kedved gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz. Kellemes időtöltést kívánok! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!