Anya-jajj

Sminkben a szülőszobára!?

Kövezzenek meg, én ezt nem értem, pedig sokat láttam, hallottam már. Az ember lánya, amikor szülni megy, sok mindent visz magával, néha talán többet is a kelleténél, erről ITT olvashatsz. 

Akad, aki a sminkkészletét is beteszi a táskába – nincs is ezzel semmi gond -,hogy másnap, ha érkezik a rokonság, esetleg feldobjon valamit, ha mást nem egy kis spirált vagy szájfényt. De nem feltétlenül. Nyilván senki nem a topmodellt akarja ilyenkor meglátogatni, hanem anyát és gyermekét.

fotó: Pinterest

A szülőszobába viszont tényleg nem értem, minek sminkben bemenni.  Hogy a férjünknek az előnyös oldalunkat mutassuk? Merthogy ez az indok általában. Hát a férjünk, jó esetben talán tisztában van azzal, hogy is nézünk ki jobb napjainkban. A szülés közben ettől szerintem eltekinthetünk. 

Az én férjem nem akarta, hogy Claudia Schiffer szüljön előtte. Szerintem maga Claudia Schiffer sem hasonlított önmagára, amikor szült.  Öt óra vajúdás után – bár nem tudom pontosan, hogy és hány órát szült Claudia – már biztosan nem.

Nos. Nemhogy Claudiára, önmagamra sem hasonlítottam a szülés végére. Ha viszont mindazt sminkben csináltam volna végig, amit à la nature, azt hiszem kiröhögtem volna magam, ha véletlenül eszembe jut tükörbe nézni.

Hát milyen lesz az a szemfesték, az a rúzs, az a púder annyi óra kínlódás, izzadás, miegymás után? Leginkább talán Jokerre hajazhattam volna a Batman – ből. Kell ez valakinek? Úgy látszik, igen, mert azt olvastam, hogy van, akinek fontos. 

Csak azon gondolkodom, hogy amikor vége a kitolási szakasznak és az utána következő cseppet sem kellemes egyebeknek, akkor az anyuka előveszi a neszeszert, majd igazít egyet a sminkjén, hogy az megint tipp-topp legyen? Vagy gyorsan feldob egy újat? 

Segítsetek, ha van ebben tapasztalatotok, mert én nem tudom, hogy is van ez, pedig olykor magam is szeretek nőként kinézni, még a gyerekek mellett is. Önmagam árnyéka viszont, nem szívesen lennék, pláne nem szánt szándékkal.

 

 

Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal is! Ha van kedved gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz. Kellemes időtöltést kívánok! 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kata Putz says:

    Sok, hülye picha nem tudja jó dolgában mit csináljon. Ha már szülés akkor a baba a legfontosa bb nem én. Ki az hülye akinek akkora egója van, hogy a szülésnél a kinézete a legfontosabb.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!