Anya-jajj

Az egyedülálló anya megható levelet kapott tanárától, miután kihagyta annak előadását…

A 21 éves lány, Morgan King egyetemi tanuló, de emellett egy tündéri kislány, Korbyn édesanyja is. Morgan nappal tanul, éjszakánként felszolgálóként dolgozik egy étteremben, hogy így fedezze tanulmányait.

 

Morgan és Korbyn

Június 14 –én azonban egy fontos órát kellett kihagynia, mert az utolsó pillanatban lemondták a kislánya felügyeletét. Morgan levélben kért elnézést tanárától, Sally B. Huntertől, hogy nem tudott jelen lenni az óráján.

A válasz, amit nem sokkal később levelei között talált, nagyon meghatotta. Annyira, hogy azonnal meg is osztotta Twitterén. A tanárnő levele felrobbantotta az internetet, egyetlen éjszaka alatt 26 ezer lájkot és 5 ezer megosztást kapott.

 

A levél tartalma röviden:

Szia Morgan!

Gondoltunk Rád ma reggel, nem tudtuk, hol lehetsz. 🙁

Sajnálattal hallom, hogy gyermekfelügyeleti problémád miatt, nem tudtál eljönni a mai órára.  Továbbra is várom a feladat keretében elkészítendő videódat. ( )

Keresd fel a megadott linket, hogy hozzáférj a szükséges két felvételhez.

A jövőben, ha hasonló problémád adódik, nyugodtan HOZD EL a kislányodat az órára. Boldog lennék, ha tanítás alatt a karjaimban tarthatnám, hogy te nyugodtan jegyzetelhess és figyelhess. A GYEREK és CSALÁD tudományok intézetében dolgozom, borzasztó lenne, ha nem fogadnék szívesen egy gyereket az órámon. Az ajánlatomat teljesen komolyan gondolom, Korbynt nyugodtan hozd el az órára!

Ne aggódj, a kimaradt feladatok miatt, a mai hiányzásodat pedig igazoltnak tekintem!

Szólj, ha bármiben segíthetek! 

Üdvözlettel:

Dr. H.

forrás: BoredPanda

Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal is! Ha van kedved gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz. Kellemes időtöltést kívánok! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!