Anya-jajj

Jó az, hogy már a baba ringatását is gépekre bízzuk?

Nemrég kitettem a blog facebook oldalára egy rövid kis videót, mert megfogott egy éppen elalvó baba látványa, akit anyukája egy spéci kis masinára helyezett, ami elringatta őt. Erről a gépről van szó: Meglepett, hogy nagyon sok negatív komment érkezett a videó alá. (A hozzászólások legalább 90 százaléka.) Íme néhány közülük: „Lusta szülők ’játékszere’… „Gépanya” „A… Tovább »

Ezzel a módszerrel altasd el 1 perc alatt a babádat

Gondoltátok volna, hogy ez lehetséges? Én mindenesetre nagyon meglepődtem. Az alábbi videók mindegyikében sikerült, alig egy perc leforgása alatt elaltatni a babát.  Sőt! A második felvételen már nem egészen 10 másodperc is elég volt ahhoz, hogy a baba szundi üzemmódba kapcsoljon. A módszer minden esetben hasonló.  Kezünkkel vagy egy puha textillel finoman, óvatosan simítsuk végig… Tovább »

Kidőlök, mire elalszik a két gyerek…

Ha megszületik a kisbaba, tudjuk, hogy az azt követő néhány 100 éjszaka nem alszunk majd, általában. Legalábbis, mi anyukák, nem. Ha megszületik a második baba, újabb 100 ilyen éjszaka következik. De ne szaladjunk ennyire előre. Ahhoz, hogy ne aludjunk az éjjel, előtte még este azért meg kell próbálkoznunk az altatással. Egy gyerkőcöt nem könnyű elaltatni, kettőt… Tovább »

Első éjszaka otthon a gyerekkel, avagy egy szúnyog ámokfutása

  Drága kicsi gyermekem, amint átléptük a lakás küszöbét, egyből elkezdte a szárnyait bontogatni. Mintha kifejezetten arra várt volna, hogy végre csak hármasban legyünk. Főleg éjszaka….   Első gyerekes szülőként mindent megvettünk, amit csak lehetett, és még annál többet is. Amint villogott egy reklám a számítógépen és az kisbabához köthető hirdetés volt, én már vásároltam. … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!