Anya-jajj

Miniszabira mentünk gyerekek nélkül

  Ahogy Bridget Jones mondaná, a miniszabi igazi ajándék. Lenne, ha nem hiányoznának már az első napon annyira a gyerekek… Hiszem, hogy kell, és egyenesen receptre íratnám fel minden anyuka és apuka számára a gyerekmentes hosszú hétvégét évente egyszer. Legalább.  Igen, menjetek el kettesben, kapcsolódjatok ki! Tudom, hogy vannak szülők, akinek ez kevés lenne, mert… Tovább »

A legcukibb anya-fia kreációk

Ki mondta, hogy az anyuka csak a kislányával öltözhet össze? Bár kétségkívül sokkal könnyebb dolgunk van, ha így döntünk, egy kis kreativitással a kisfiúnkkal könnyen megtehetjük ugyanezt. Cuki anya-fia fotók következnek, amelyekből bárki ihletet meríthet, ha kedve lenne a hétvégi partira, vendégségbe vagy egyéb jeles alkalomra összeöltözni a kisfiával.      forrás: PinterestKedves olvasóm! Ha… Tovább »

„Ciki volt, amikor a haverom barnító kréme lefolyt”- Kritizálták a vitiligos anyukát

Ma rendesen elkapott bennünket az eső, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy éppen idejében találtunk egy életmentő aluljárót, ahol sokadmagunkkal várakoztunk, hogy legalább egy kicsit alábbhagyjon.   Szűkösen voltunk, de ahogy mondják, sok jó ember….   Az én figyelmemet többnyire négyévesem kötötte le, aki szüntelenül azt kérdezgette, hogy mikor áll már el, mikor megyünk már, mikor… Tovább »

Az egyedülálló anya megható levelet kapott tanárától, miután kihagyta annak előadását…

A 21 éves lány, Morgan King egyetemi tanuló, de emellett egy tündéri kislány, Korbyn édesanyja is. Morgan nappal tanul, éjszakánként felszolgálóként dolgozik egy étteremben, hogy így fedezze tanulmányait.   Június 14 –én azonban egy fontos órát kellett kihagynia, mert az utolsó pillanatban lemondták a kislánya felügyeletét. Morgan levélben kért elnézést tanárától, Sally B. Huntertől, hogy… Tovább »

Anya nyaralni megy…

Az idei bícs bádim hagy némi kívánnivalót maga után. Éreztem már akkor, amikor az én drága jó férjem megemlítette, hogy befizetett egy szuperkedvezményes utat idén a tengerre, jó két hónappal ezelőtt. Akkor még lett volna időm kicsit formába lendülni – elég lett volna a mozgás és diéta mellett egy kisebbfajta csoda -, de én csak… Tovább »

Megindító fotók a császármetszés szépségéről

Nem olyan meghitt, nem érinthetem meg a gyermekemet, nem is emlékszem az egészre, kiesett minden – mondják sokszor azok az édesanyák, aki császármetszéssel hozták világra kisbabájukat.   Ma már mindez változóban van. A szakemberek igyekeznek a hűvös, rideg hangulatú műtőben is meghitt pillanatokat szerezni a kismamák számára, és ha lehetséges biztosítani az édesapák jelenlétét is…. Tovább »

A távolba vezényelt katona nem lehetett jelen felesége kismama fotózásán, de rákerült a képre

Veronica és Brendon Philips első babájukat várják, azonban a leendő apuka a légierőnél szolgál, így nem lehetett jelen Veronica kismama fotózásán. A szerető feleség mégis megtalálta a tökéletes megoldást. Megkérte Jennifer McMahon miami-i fényképészt, hogy valamilyen módon illessze párját is a képre. Íme:    A fotós igent mondott, és rendkívül precíz munkával igazán különleges fotót… Tovább »

Amikor a baba először látja anyukája és apukája ikertestvérét

Különös  helyzet, mikor egy néhány hónapos kisbaba életében először találkozik édesanyja és édesapja ikertestvérével. Még a felnőttek sem mindig képesek két ennyire hasonló embert megkülönböztetni egymástól, hát még egy ilyen apróság.    Három videót találtam, ahol a csöppség miután találkozik szülei hasonmásával már egyáltalán nem biztos a dolgában… Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek,… Tovább »

„Majdnem elváltunk a lányunkról készült fotósorozat miatt”

Az anyuka úgy döntött készít egy tündéri fotósorozatot kislányáról, Aayatról és kedvenc kutyusukról, Mustangról.  A lelkes kezdett azonban majdnem váláshoz vezetett…   „Megkértem a férjemet, segítsen nekem, hogy minél jobb képeket készíthessek a gyerekünkről és a kutyánkról. Csakhogy a drágámnak mindig a tökéletes pillanatban jutott eszébe, hogy instruálja a kislányunkat. Egyszerűen mindig legrosszabbkor adott jó… Tovább »

Megmondta a gyerekem, hogy rosszul van nevelve

Történt pedig a közelmúltban, hogy az én drága 7 esztendős kisfiam séta közben elfelejtett egy ismerősünknek köszönni. Pláne, egy olyan ismerősünknek, aki amúgy is elég érzékeny típus, főleg, ha a köszönésről van szó, mondhatjuk úgy is, hogy köszönés fóbiája van. Nem harapom ugyan le a gyerekem fejét ezért, de elvárom, hogy egy ilyen ’nagyfiú’ már… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!