Anya-jajj

“Apa, használsz óvszert? Igen. Akkor miért van ennyi gyereked?” – jelenetek egy 4 gyerekes apuka életéből

Simon Hooper 4 gyönyörű kislány édesapja. Úgy döntött, hogy megosztja Instagram oldalán, hogyan is él valójában egy 4 gyermekes apuka. Simon pillanatok alatt óriási követőtáborra tett szert, kendőzetlen őszintesége, vicces, de sokatmondó fotói odavonzották az embereket az oldalára.  Lányai 9 és 6 évesek, mellettük pedig ott vannak a 10 hónapos tündéri ikrek is. Az apuka igyekszik… Tovább »

Fiús anyuka, lányos anyuka – Fiús-lányos anyuka

Az elsőszülöttem kisfiú. Igazi csibész. Örökmozgó, autózós, építős, focizós, korábban Thomas a gőzmozdony, most már inkább Star Wars rajongó, időnként még anya kegyeiért harcoló, nem mindig ‘rendetrakó’, olykor visszabeszélő.  A második kislány. Igazi csibész. Örökmozgó, fésülködős, babát pelenkázós és cumiztatós, korábban Bogyó és Babóca, most már inkább Jégvarázs és Ariel rajongó, NEMET hamar megtanuló, apa… Tovább »

Nem maradt a kórházban, otthon halt meg az édesanya

Pedig élhetett volna. Élnie kellett volna, hiszen otthon néhány hónapos csöppsége várta. Ezért is sietett annyira haza. Mellette szeretett volna lenni, minél hamarabb. Csak ez motiválta, csak ez hajtotta, ez lett a végzete is.      Egy édesanya – nevezzük Évának – rosszul lett az otthonában. Bementek a kórházba a párjával, hogy megnézesse magát. Az… Tovább »

Ki mondta, hogy a kispapákról nem készülhet ‘szexi’ pocakos fotó?

  Justin Sylvester úgy gondolta, hogy ha már felesége, Meghan, aki éppen várandós nem szeretne pocakos fotókat készíteni magáról, ő beáll helyette és megcsináltatja a saját ‘kismamás’ képeit. A pocakot egy kis sörhassal próbálta életre kelteni és  beállt minden olyan tipikus pózba, ahogy a kismamák szoktak ilyen alkalmakkor. Azt hiszem a látvány magáért beszél, nem… Tovább »

Egy baba megérkezik, egy apuka elmegy…

Ha kisbaba érkezik a családba, az a legtöbb esetben hatalmas öröm, összehozza akár azokat is a családban, akik korában kevésbé voltak fontosak a másik számára. Ha kisbaba érkezik a családba, a kezdeti nehézségek ellenére is boldogság és vidámság költözik a családja szívébe. De sajnos olyan is van, hogy ha kisbaba érkezik a családba, valaki más… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!