Anya-jajj

Amikor a baba először látja anyukája és apukája ikertestvérét

Különös  helyzet, mikor egy néhány hónapos kisbaba életében először találkozik édesanyja és édesapja ikertestvérével. Még a felnőttek sem mindig képesek két ennyire hasonló embert megkülönböztetni egymástól, hát még egy ilyen apróság.    Három videót találtam, ahol a csöppség miután találkozik szülei hasonmásával már egyáltalán nem biztos a dolgában… Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek,… Tovább »

Jó az, hogy már a baba ringatását is gépekre bízzuk?

Nemrég kitettem a blog facebook oldalára egy rövid kis videót, mert megfogott egy éppen elalvó baba látványa, akit anyukája egy spéci kis masinára helyezett, ami elringatta őt. Erről a gépről van szó: Meglepett, hogy nagyon sok negatív komment érkezett a videó alá. (A hozzászólások legalább 90 százaléka.) Íme néhány közülük: „Lusta szülők ’játékszere’… „Gépanya” „A… Tovább »

Rajtakapott a gyerek szex közben! Mit csináljak?

Emőke jó barátnőm, aki kétségbeesve hívott fel a múltkor. Rajtakapta a 4 éves gyereke őt és a férjét szex közben. A szex ingoványos talaj, ha már gyereke van az embernek, ezt talán minden édesanya tudja. Legkésőbb az első együttlétkor kiderül…   Nem is kell, hogy nagyobbacska legyen az a gyerkőc, mert kisbaba mellet sem egyszerű… Tovább »

“Csak a harmadik korababámat vehettem a karjaimba”

„Nagyon fiatalon mentem férjhez, 18 éves koromban. Akkor még az volt a természetes, hogy viszonylag gyorsan érkezik a baba is a családba. Hamar terhes lettem, a párommal kimondhatatlanul boldogok voltunk.  Sajnos az élet közbeszólt, 6 hónapos várandósan elveszítettük a kislányunkat. Sajnos akkor még – 1972-ben – nem volt annyira korszerű a koraszülött gondozás, mint mostanában…. Tovább »

10 kép az igaz gyermeki szeretetről

Szeretet, gyermeki kíváncsiság és öröm tükröződik azokon a képeken, amelyeket most mutatok Nektek. A fotók mindegyike gyönyörű, különleges, és olyan pillanatokat, élethelyzeteket örökít meg, ahol jól látszik, hogy a gyerekek mennyire őszintén képesek örülni egymásnak, együtt játszani, hogy mennyire nem számít, ki honnan érkezett, és milyen a bőrszíne. Minden ölelésükben, érintésükben ott van szeretet, a… Tovább »

Anya vagyok, nem rabszolga

Talán kicsit erősen hangzik, hogy rabszolgaként jellemzem magam, de előfordul, hogy valóban az vagyok. Az én hibám (is) persze. Sőt, az én hibám és pont. Mert amikor megszülettek, olyan addig nem ismert érzések kerítettek a hatalmukba, melyek mindennél erősebbek voltak.  A szeretet egyet jelentett azzal, hogy bármit megtennék értük. Mindent… És ez így van rendjén,… Tovább »

Horváth Éva: Ösztönösen készülök a szülésre

Horváth Éva várandóssága utolsó időszakában jár.  A gyönyörű kismama jól viseli ezt az állapotot, alig hízott valamit, és szinte egyáltalán nem voltak nehezebb napjai. Tudatos kismamaként szeret mindennek pontosan utánajárni, utánaolvasni, így nem igazán lehet őt, semmivel sem megijeszteni vagy riogatni. Főleg nem azzal, hogy adja oda a cicáját másnak, mert veszélyes lehet rá és… Tovább »

Kislányok, akik pont olyanok, mint a játékbabájuk

Sok olyan fotót látunk, ahol anyuka és kislánya összeöltözik, ugyanaz a ruha, a frizura, a kiegészítők. Az már jóval ritkább, hogy egy kicsi lány kedvenc alvós babájára hasonlít. Vagy fordítva.  Olyan különleges fotósorozat következik, ahol kislányok és játékbabáik minden túlzás nélkül állíthatom, hogy olyanok, mintha ikrek lennének.  forrás és forrás Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés… Tovább »

Ezzel a módszerrel altasd el 1 perc alatt a babádat

Gondoltátok volna, hogy ez lehetséges? Én mindenesetre nagyon meglepődtem. Az alábbi videók mindegyikében sikerült, alig egy perc leforgása alatt elaltatni a babát.  Sőt! A második felvételen már nem egészen 10 másodperc is elég volt ahhoz, hogy a baba szundi üzemmódba kapcsoljon. A módszer minden esetben hasonló.  Kezünkkel vagy egy puha textillel finoman, óvatosan simítsuk végig… Tovább »

“Inspirációt jelentesz minden szakadt hasú kismamának”

A maraton futónő 15 hónap alatt kétszer szült, majd visszatért a futáshoz.   A maraton-futó és edző Stephanie Bruce boldogan osztotta meg a világgal a profi sport és az anyaság közti útját. Az Arizonában, egészen pontosan Flagstaffban élő futó anyuka 2014-ben döntött úgy, hogy megszakítja sport karrierjét, és 2 gyereket szült 15 hónap alatt.    2016-ban  ismét… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!