Anya-jajj

Hordozzam vagy babakocsival közlekedjek a gyerekkel?

Nem szeretnék most indulatokat gerjeszteni, sem megmondani a frankót, hogy melyik a jó vagy jobb, inkább elmondanám a saját tapasztalataimat mindkettővel kapcsolatban, hátha segít valamit. A hordozó és babakocsi közti vitát azért sem értettem sohasem, mert szerintem nemcsak, hogy megfér a kettő egymás mellett, hanem ki is egészítik egymást. Mielőtt megszületett az első babánk, mind minden… Tovább »

Önérzetes biciklista esete a babakocsis anyukával

Azt, hogy ebben az időben (a mai latyakos útviszonyok mellett), miért megy valaki biciklivel az egy dolog. Tegye, ha nem fél és jólesik. De. Ha már úgy dönt, hogy kétkerekűvel szeli át a várost, legalább tegye szabályosan. Korrektül. Mert ez a mai eset, nem volt éppen az.      Történt, hogy anyuka a babakocsival teljesen… Tovább »

Amikor terhesen is kiosztanak

Írtam már korábban is hasonló témában. Nem szeretem ugyanis, ha nem vesszük észre a saját egónktól, hogy valakinek most nehezebb. Vagy mindig nehezebb. A minap egy elég gusztustalan jelenetnek voltam a szem és fültanúja, miszerint egy kisgyerekes anyukát úgy kiosztott egy kb. 20 év körüli srác, hogy szerencsétlen még válaszolni sem volt képes néhány pillanatig,… Tovább »

Babakocsi – körkép

Kis kerekű, nagy kerekű, hátul nagy elöl kicsi, közepes mindenhol, azok közül kettő bolygósítható és a funkciók. Szóval van választék bőven a babakocsi piacon, de a döntést attól tegyük függővé, hogy előreláthatólag, milyen helyzetekbe kerülünk majd vele. Nem kétlem, hogy mindenki a babát tervezi tologatni benne, de azon túl is számos egyéb körülményt érdemes figyelembe… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!