Anya-jajj

„Most jól van, de ki tudja, mi lesz öt perc múlva” – Egy koraszülött baba édesanyja mesél

A kis Bence egy nagyon várt, de nem tervezett baba volt. Édesanyja PCO-szindróma mellett úgy, hogy négy hónapos kisfiával otthon volt, nem számított rá, hogy újra teherbe eshet, mégis így alakult. Szerencsére a várandósság alatt rendben voltak a vizsgálatok, kálváriája a 30. heti rutinultrahang vizsgálaton kezdődött. Ott derült ki ugyanis, hogy a keringés a lepényben… Tovább »

Császárral szültem, mert így szerettem volna

  Ez a történet egy nagyon kedves barátnőmről szól, akivel jó ideje beszélgetünk már arról, hogy vajon miért van az, hogy ma már úton-útfélen azt halljuk, igenis álljunk  ki bátran a saját döntéseink mellett, éljünk, tegyünk úgy, ahogy az nekünk jó, majd pedig élesen kritizáljuk egymást, hogy ki mit, mikor hogyan és miért tett és… Tovább »

Bement a kórházba, mert görcsölt a hasa. Kiderült, mindjárt szülni fog…

  A minap a kórházban jártam a szokásos évi rákszűrésemen, amikor feltűnt, hogy az egész osztály szokatlanul fel van bolydulva.  Az orvosok, nővérek, látogatok össze-össze súgtak, meg-megálltak, mindenkinek volt néhány szava, mondata a másikhoz. Az arcokon döbbenet, szörnyülködés. Éreztem, hogy valami nem stimmel, nagyon nem. Itt nagy baj lehetett.  Volt is sajnos…  Tapasztalatom szerint a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!