Anya-jajj

Gyönyörű a téli kismama

Szinte sajnálom, hogy téli kismamaként nem készítettem hasonló fotókat magamról, mint a most következők. Nem mondom, van köztük néhány, ahol lehet, hogy megszenvedett a modell a gyönyörű képekért cserébe (vagy stúdió lenne?), de megérte. A havas táj és a piros ruha álomszép együtt, de kivétel nélkül az összes mutatós. Azt hiszem, a látvány kárpótolja a… Tovább »

22 igazán trendi anya-lánya fotó

Mi még sohasem öltöztünk össze a kislányommal, úgy igazán. Hogy hasonló színekbe bújtunk, olykor megesett, de ugyanaz a ruha nincs meg két méretben a szekrényben. A pinteresten viszont találtam egy aranyos kis összeállítást helyes anya-lány szettekből. Egy-kettő talán kicsit merész és túlzás (nekem legalábbis), de mindenképpen érdemes végignézni őket, igazán különlegesek. 🙂       … Tovább »

Milyen a jó gyermek napszemüveg?

  Amikor a gyerekeim egészen kicsik voltak – bevallom őszintén – nem nagyon foglalkoztam ezzel a témával. Általában – különösen – a nyári séták alkalmával mindig puha sapkát, kalapot adtam rájuk és a babakocsit is árnyékoltam, amennyire tudtam. Természetesen igyekeztem 11 óra előtt és 15 óra után kivinni őket a szabadba, a déli időszakban inkább… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!