Anya-jajj

Kisajátító, szorongó anya. Lehet, hogy én volnék?

A héten kezembe került egy írás, mely az anyaság teljes megéléséről szól, pontosabban arról, amikor az anya már inkább túlzásokba esik. Mondjuk úgy, hogy túlfélt, túlaggódó, bizalmatlan, ezért pedig sok jót és szépet von meg saját magától és a gyermekétől, a környezetéről már nem is beszélve.   A kifejezés, amire igazán felkaptam a fejem, a ‘kisajátító… Tovább »

Nyilvános helyen szoptattam – rám szóltak

A szoptatás nyilvános helyen akárcsak a tej kontra tápszer, a babakocsi kontra hordozás örök vita téma. Régebben szóba sem jöhetett, anyukámék idejében abszolút tabu volt. Ma már változott a helyzet, sokkal nyitottabb a társadalom, de még mindig nem eléggé. Persze más akadálya is van annak, hogy ‘útközben’ nehéz a szoptatás.    Ibolya levelét osztom meg… Tovább »

Az édesanya, aki 14 hónapos kisfia mellett kvalifikálta magát a riói Olimpiára

  Erdélyi Zsófia olimpikon, maraton futó rengeteget küzdött, szenvedett és sírt azért, hogy részt vehessen a riói Olimpián. A szülés után sok minden változott az életében, ahogy ez ilyenkor természetes.  Elsőre nem is sikerült megfutni azt az időt, ami elég lett volna, hogy az olimpiára utazhasson. A pillanatnyi kudarc azonban cseppet sem szegte kedvét, inkább… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!