Anya-jajj

Szexi fotósorozatok kismamákról

  Persze, hogy nem kismamaként akar az ember a csábító szerepében tündökölni, de sokan vállalják, hogy meglepik férjüket, párjukat egy szexi, pocakos sorozattal. Az alább képek egytől-egyig gyönyörűek, érzékiek, de még véletlenül sem közönségesek, pedig némelyik igen sokat megmutat a kismamából. A profi fotós azt mondja, aki hasonló képekre vágyik, szeretné meglepni vele szíve választottját,… Tovább »

„Majdnem elváltunk a lányunkról készült fotósorozat miatt”

Az anyuka úgy döntött készít egy tündéri fotósorozatot kislányáról, Aayatról és kedvenc kutyusukról, Mustangról.  A lelkes kezdett azonban majdnem váláshoz vezetett…   „Megkértem a férjemet, segítsen nekem, hogy minél jobb képeket készíthessek a gyerekünkről és a kutyánkról. Csakhogy a drágámnak mindig a tökéletes pillanatban jutott eszébe, hogy instruálja a kislányunkat. Egyszerűen mindig legrosszabbkor adott jó… Tovább »

Hogy lenne természetes a szoptatás, ha csöveket szerelünk magunkra?

A szoptatás természetes folyamat. Vagy mégsem? Egy amerikai fotográfus, Leah DeVun éppen arra próbált rávilágítani megdöbbentő képeivel, hogy mi magunk vagyunk azok, akik ettől a természetes folyamattól megfosztjuk a saját testünket.  A fotográfus szerint, éppen a mai technológiai újítások azok, amelyek teljesen elveszik a szülés, szoptatás körüli természetességet. Különböző gépeket, szerkezeteket helyezünk magunkra, hogy szoptathassunk,… Tovább »

Gyönyörű képek ikerpárokról

Minden tiszteletem az ikres anyukáké, mert úgy gondolom, bár csodálatos dolog lehet két-három-négy iker babát nevelni, rendkívül erőt próbáló is. A következő képek azonban csakis a legszebb oldalát mutatják az ikres  mindennapoknak. Lehet gyönyörködni!    forrás : pinterest Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal is! Ha van kedved gyere és kövess… Tovább »

Gyönyörű a téli kismama

Szinte sajnálom, hogy téli kismamaként nem készítettem hasonló fotókat magamról, mint a most következők. Nem mondom, van köztük néhány, ahol lehet, hogy megszenvedett a modell a gyönyörű képekért cserébe (vagy stúdió lenne?), de megérte. A havas táj és a piros ruha álomszép együtt, de kivétel nélkül az összes mutatós. Azt hiszem, a látvány kárpótolja a… Tovább »

Kisbabák a hadseregben

Ki mondta, hogy egy kisbabát csakis rózsaszínben, cuki kékben, vagy púderszínekben lehet fotózni? Megható, kedves, és nem utolsó sorban egyedi fotósorozatot állítottam össze a Pinterestől, ahol a babák katona édesapjuk karjaiban, vállán, olykor terepruhája zsebében, dögcédulájával, vagy bakancsa mellett alszik.     Biztosan vannak közöttük olyan képek, amelyek mögött kizárólag az egyedi hangulat lehetősége, megörökítése… Tovább »

Így NE fotózd a gyereket! 2.rész

Mivel nagyon szerettétek az ügyetlen otthoni utánzatokat a kisbabák és gyerekek fotózásáról, íme itt a folytatás. Újabb sírva-nevetős próbálkozások jönnek, amelyeket fotósok ihlettek, a szülők pedig otthon kiviteleztek. Nos, az eredmény magáért beszél: a költséghatékony megoldás nem mindig a legjobb megoldás.  forrás: www.poredpanda.com Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal is! Ha… Tovább »

22 ötletes téli fotó gyerekekről

Amióta gyerekeink vannak, minden télen elmegyünk a kedvenc fotósunkhoz egy ünnepi sorozatért. Nemcsak azért, mert élvezzük minden pillanatát – főleg mi felnőttek -, hanem mert remek kis ajándék a nagyszülők részére. Nem győzöm egész évben hallgatni – jogosan persze -, hogy manapság már nem létezik papírkép, amit megmutathatnának az ismerősöknek, barátnőknek, csak digitális formában láthatják… Tovább »

Így NE fotózd a gyereket!

Bár nehéz a gyerekekről otthoni körülmények között ugyanazt a minőséget produkálni, mint a fotóstúdióban, azért vannak egész ügyes próbálkozások. De nem az alábbiak!  Néhány sírva-nevetős fénykép következik a Pinterestről, az eredeti, és a szülők által lemásolt verzióval.                                      … Tovább »

26 tündéri kép kisbabákról

Mivel a testvéri szeretetről szóló fotósorozatot nagyon szerettétek, most kisbabákról, különleges, jól elkapott pillanatokról gyűjtöttem össze képeket, szintén a Pinterestről. Találtok benne művészi, de egyszerű, otthon készült fotókat is, amelyekből akár ötletet is meríthettek, ha Ti is szeretnétek hasonlóan kreatív képeket. Éppen a héten olvastam arról, hogyan fotózzunk helyesen, ha jó babaképeket szeretnénk.  A legfontosabb talán,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!