Anya-jajj

Gyönyörű képek ikerpárokról

Minden tiszteletem az ikres anyukáké, mert úgy gondolom, bár csodálatos dolog lehet két-három-négy iker babát nevelni, rendkívül erőt próbáló is. A következő képek azonban csakis a legszebb oldalát mutatják az ikres  mindennapoknak. Lehet gyönyörködni!    forrás : pinterest Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal is! Ha van kedved gyere és kövess… Tovább »

Gyönyörű a téli kismama

Szinte sajnálom, hogy téli kismamaként nem készítettem hasonló fotókat magamról, mint a most következők. Nem mondom, van köztük néhány, ahol lehet, hogy megszenvedett a modell a gyönyörű képekért cserébe (vagy stúdió lenne?), de megérte. A havas táj és a piros ruha álomszép együtt, de kivétel nélkül az összes mutatós. Azt hiszem, a látvány kárpótolja a… Tovább »

Kisbabák a hadseregben

Ki mondta, hogy egy kisbabát csakis rózsaszínben, cuki kékben, vagy púderszínekben lehet fotózni? Megható, kedves, és nem utolsó sorban egyedi fotósorozatot állítottam össze a Pinterestől, ahol a babák katona édesapjuk karjaiban, vállán, olykor terepruhája zsebében, dögcédulájával, vagy bakancsa mellett alszik.     Biztosan vannak közöttük olyan képek, amelyek mögött kizárólag az egyedi hangulat lehetősége, megörökítése… Tovább »

Így NE fotózd a gyereket! 2.rész

Mivel nagyon szerettétek az ügyetlen otthoni utánzatokat a kisbabák és gyerekek fotózásáról, íme itt a folytatás. Újabb sírva-nevetős próbálkozások jönnek, amelyeket fotósok ihlettek, a szülők pedig otthon kiviteleztek. Nos, az eredmény magáért beszél: a költséghatékony megoldás nem mindig a legjobb megoldás.  forrás: www.poredpanda.com Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal is! Ha… Tovább »

22 ötletes téli fotó gyerekekről

Amióta gyerekeink vannak, minden télen elmegyünk a kedvenc fotósunkhoz egy ünnepi sorozatért. Nemcsak azért, mert élvezzük minden pillanatát – főleg mi felnőttek -, hanem mert remek kis ajándék a nagyszülők részére. Nem győzöm egész évben hallgatni – jogosan persze -, hogy manapság már nem létezik papírkép, amit megmutathatnának az ismerősöknek, barátnőknek, csak digitális formában láthatják… Tovább »

Így NE fotózd a gyereket!

Bár nehéz a gyerekekről otthoni körülmények között ugyanazt a minőséget produkálni, mint a fotóstúdióban, azért vannak egész ügyes próbálkozások. De nem az alábbiak!  Néhány sírva-nevetős fénykép következik a Pinterestről, az eredeti, és a szülők által lemásolt verzióval.                                      … Tovább »

26 tündéri kép kisbabákról

Mivel a testvéri szeretetről szóló fotósorozatot nagyon szerettétek, most kisbabákról, különleges, jól elkapott pillanatokról gyűjtöttem össze képeket, szintén a Pinterestről. Találtok benne művészi, de egyszerű, otthon készült fotókat is, amelyekből akár ötletet is meríthettek, ha Ti is szeretnétek hasonlóan kreatív képeket. Éppen a héten olvastam arról, hogyan fotózzunk helyesen, ha jó babaképeket szeretnénk.  A legfontosabb talán,… Tovább »

Így fényképeztek minket anno – retró gyerekfotók

Azt hiszem, mindannyiunkról készültek anno olyan fotók, melyek a mai napig a családi album büszkeségei. Nagyanyáink, anyukáink – akikről szintén elkészültek a hasonló alkotások annak idején  – legszívesebben órákon át mutogatnák, mutogatták az aktuális udvarlóknak, milyen ennivalóak voltunk. Aktuális udvarlók persze körülbelül a negyedik után némán könyörögtek segítségért, csak hadd ne kelljen végignézni a teljes… Tovább »

Ki mondta, hogy a kispapákról nem készülhet ‘szexi’ pocakos fotó?

  Justin Sylvester úgy gondolta, hogy ha már felesége, Meghan, aki éppen várandós nem szeretne pocakos fotókat készíteni magáról, ő beáll helyette és megcsináltatja a saját ‘kismamás’ képeit. A pocakot egy kis sörhassal próbálta életre kelteni és  beállt minden olyan tipikus pózba, ahogy a kismamák szoktak ilyen alkalmakkor. Azt hiszem a látvány magáért beszél, nem… Tovább »

Egy szupermodellből lett anyuka

  Nem, nem én vagyok az, tényleg nem… A szülés után pedig pláne nem váltam azzá.  A szupermodellből lett anyuka gyönyörű a terhesség előtt, alatt, és után is. (És valószínű, hogy szülés közben is.)     Az első találkozás   Egy forgatáson találkoztam vele először, ahol – semmi rosszra ne gondoljon senki – nem tudtam… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!