Anya-jajj

“Képesek leszünk mi életben tartani ezt a babát?”

Emlékszem, amikor először a kezembe vehettem a babánkat, bár gyönyörű volt, nem is lehetett sírás nélkül megállni ezt az egészet, minden megváltozott. Olyan kicsi volt, olyan védtelen, olyan törékeny, hogy hirtelen úgy éreztem talán fel sem készültem arra a hatalmas felelősségre, ami mindezzel együtt jár.  Egészen addig azt hittem igen, aztán egyetlen pillanat alatt köddé… Tovább »

Apák, akik furcsa módon nevelik gyerekeiket

Nem vagyunk egyformák ez tény, a gyerekeinket sem egyformán neveljük. Ki így, ki úgy próbálja terelgetni őket. Igyekszünk persze megtalálni a saját szórakozásunkra, pihenőidőnkre szánható időt is, ami nem könnyű feladat.  Most olyan képek következnek, ahol frissen apává lett férfiak próbálnak egy kis énidőt csempészni a mindennapjaikba, nem mindennapi módon.  forrás      Kedves olvasóm!… Tovább »

Megmondta a gyerekem, hogy rosszul van nevelve

Történt pedig a közelmúltban, hogy az én drága 7 esztendős kisfiam séta közben elfelejtett egy ismerősünknek köszönni. Pláne, egy olyan ismerősünknek, aki amúgy is elég érzékeny típus, főleg, ha a köszönésről van szó, mondhatjuk úgy is, hogy köszönés fóbiája van. Nem harapom ugyan le a gyerekem fejét ezért, de elvárom, hogy egy ilyen ’nagyfiú’ már… Tovább »

Ne kiabálj, ha felhúz a gyerek!

Hajlamosak vagyunk, pláne az első gyerek születése előtt, mindenféle szakirodalmat olvasni arról, hogyan neveljük majd fel a gyerekünket, mikor, mit csináljunk, hogy jó és következetes szülők legyünk. Emellett alighogy bejelenti az ember, hogy terhes, máris százával érkeznek a jobbnál jobb tanácsok, hogyan bánjunk majd leendő gyermekünkkel. Még meg sem született, de már mindenki nevelni szeretné… Tovább »

Miért gondolják, hogy az egyke gyerek önző?

Az egyke gyerekre sokan mondják, hogy önző és elkényeztetett. Olyan, aki nem képes másokhoz alkalmazkodni, mert nincs testvére, és ezért nem tanulja meg, milyen az, amikor nincs minden azonnal, amikor várni kell, amikor osztozkodni kell. Ráadásul ez a gondolatmenet sokszor tovább is gyűrűzik, hogy az egyke gyermek később majd párkapcsolati problémákkal is küzdeni fog, mert… Tovább »

“Apa, használsz óvszert? Igen. Akkor miért van ennyi gyereked?” – jelenetek egy 4 gyerekes apuka életéből

Simon Hooper 4 gyönyörű kislány édesapja. Úgy döntött, hogy megosztja Instagram oldalán, hogyan is él valójában egy 4 gyermekes apuka. Simon pillanatok alatt óriási követőtáborra tett szert, kendőzetlen őszintesége, vicces, de sokatmondó fotói odavonzották az embereket az oldalára.  Lányai 9 és 6 évesek, mellettük pedig ott vannak a 10 hónapos tündéri ikrek is. Az apuka igyekszik… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!