Anya-jajj

Anyák és gyermekeik az 1800-1900-as években

Mi anyukák mindenhol ott vagyunk, ahol a gyerekkel történik valami. Nem volt ez másként az elmúlt századokban sem. 26 különleges fotót találtam a Pinteresen, ahol édesanyák hol kedves, hol döbbenetes, hol vicces, hol pedig szomorú szituációkban láthatóak gyermekeikkel. Valljuk be, nem mindennap lát az ember olyan édesanyát, aki kezében egy, az alig néhány hónapos babájára… Tovább »

Magadhoz láncolhatod-e a férfit a gyerekkel?

  Sok-sok évvel ezelőtt, még kislány koromban arról álmodoztam, hogy egyszer – ha nagy leszek – majd eljön értem az a bizonyos herceg fehér lovon, lesz egy regiment gyerekünk és boldogan élünk, míg meg nem halunk. Akkor még naiv kislányként biztos voltam abban, hogy akiknek gyerekük lesz, azok ÖRÖKRE együtt maradnak…   Azért jutott mindez… Tovább »

Én mentem gyedre a feleségem helyett – egy apuka vallomása

  Örülök, hogy a sok kismama és édesanya mellett most egy édesapa tisztelt meg a levelével, bizalmával.  Bár külföldön egyre sűrűbben fordul elő, nálunk még nem igazán bevett szokás, hogy az apukák maradjanak otthon a kisbabákkal. Nyilván ennek számos oka van, és nem csupán az, hogy az anyukák ‘képesek’ szoptatni. Általában a férfiak keresnek többet,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!