Anya-jajj

Ilyen az 1 éves kislány és az óriás uszkár barátsága

Hogy Mame, az 1 éves japán kislány nem fél a kutyáktól az hét szentség. Legjobb barátja ki más lenne, mint egy óriás uszkár, Riku. A kislány és “ölebe” a nap 24 órájában együtt vannak. Mame mindenbe bevonja leghűségesebb pajtását, aki nyugodtan tűri, hogy olykor ő legyen a piaci kofa kendőstül és kosarastul, máskor pedig együtt… Tovább »

“Nem szeretném tudni, fiam lesz vagy lányom!”

Annamari levele tegnap érkezett. A 22 hetes kismama arról ír, mennyire zavarja, hogy rajta kívül mindenkit jobban érdekel fia lesz vagy lánya. Neki ez teljesen mindegy, csupán a lényegre koncentrál, hogy egészséges legyen születendő gyermeke.   Annamari levele „A 12 hetes ultrahang vizsgálat óta mindenki arra kíváncsi, vajon fiút vagy lányt hordok a szívem alatt?… Tovább »

„Majdnem elváltunk a lányunkról készült fotósorozat miatt”

Az anyuka úgy döntött készít egy tündéri fotósorozatot kislányáról, Aayatról és kedvenc kutyusukról, Mustangról.  A lelkes kezdett azonban majdnem váláshoz vezetett…   „Megkértem a férjemet, segítsen nekem, hogy minél jobb képeket készíthessek a gyerekünkről és a kutyánkról. Csakhogy a drágámnak mindig a tökéletes pillanatban jutott eszébe, hogy instruálja a kislányunkat. Egyszerűen mindig legrosszabbkor adott jó… Tovább »

Az anyuka csak a fotón vette észre, hogy kislánya életveszélyben volt

Egy ausztrál anyuka, Bianca Dickinson semmi mást nem szeretett volna, csak egy tündéri fotót készíteni 2 éves kislányáról, Molliról. Be is állította őt a megfelelő helyre, majd kattintott. Amikor azonban nem sokkal később visszanézte az elkészült képet teljesen ledermedt.  A kislány mellett ugyanis alig pár centire egy óriási barna kígyó mászott el, ami kifejezetten veszélyes… Tovább »

Ki ez a kicsi lány? – Nem is gondolnád!

Miből lesz a cserebogár! Vajon ki lehet a képen? Ha rákattintasz, kiderül!  Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal is! Ha van kedved gyere és kövess a Facebookon, ahol további képeket, érdekes, humoros videókat, történeteket találsz. Kellemes időtöltést kívánok! ... Tovább »

Megérezted, hogy fiút vagy lányt hordasz a szíved alatt? – Kalkulátor

Én azonnal tudtam. Megéreztem, mindkét terhességem legelején, amint két csíkot mutatott a teszt. Az orvosom mindig mosolygott, amikor az első ultrahang alkalmával közöltem vele, hogy tudom, hogy fiam lesz.  Az mondta, meglátjuk, az ötven százalék esélyem végül is megvan rá. Nem hagytam annyiban, mert valamiféle hatodik érzék – ami eddig az életem során, kizárólag csak… Tovább »

Ha egyéves a gyermekünk, mi kikészülünk?!

  Ezt a tényt a naptári koron túl a lakás állapota is hűen tükrözi. Konkrétan a mi családi fészkünk olyan volt ebben az időben, mintha egy alapos betörés után lettünk volna. A különbség csak annyi volt, hogy nem a pénzes, hanem a bugyis-zoknis fiók volt üres, de úgy, hogy az én kicsi lányom fején kívül… Tovább »

Ilyen az igazi nő, kár is lenne tagadni! – videó

Hogy milyen is? Mindenki tudja. Kicsit érzelmes, kicsit labilis, kicsit túlfűtött, kicsit érzékeny, kicsit féltékeny, kicsit egyszerű, kicsit bonyolult, kicsit körülményes, kicsit túlkomplikált, kicsit szertelen, kicsit esztelen, kicsit álmodozó, kicsit mindent a szívére vesz, tehát egy kicsi mindenből jut neki.   Ezért ő az igazi nő!   Az igazi nő kiszámíthatatlan, megfejthetetlen, mivel reakcióinak tárháza… Tovább »

Menekült puszilgatta a gyermekemet. Jól van ez így?

  Kétségek, bizonytalanság, bizalmatlanság, sajnálat, hit, hogy neki tényleg itt lesz a jobb, jobb, mint odahaza, ahol lőnek, ahol ezrek halnak meg nap, mint nap. Ezek az érzések kavarognak az emberben és az éppen aktuális események hatására hol az egyik, hol a másik kerekedik felül.   Ők sem egyformák, ahogy mi sem, tudom én. Jók… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!