Anya-jajj

Hordozzam vagy babakocsival közlekedjek a gyerekkel?

Nem szeretnék most indulatokat gerjeszteni, sem megmondani a frankót, hogy melyik a jó vagy jobb, inkább elmondanám a saját tapasztalataimat mindkettővel kapcsolatban, hátha segít valamit. A hordozó és babakocsi közti vitát azért sem értettem sohasem, mert szerintem nemcsak, hogy megfér a kettő egymás mellett, hanem ki is egészítik egymást. Mielőtt megszületett az első babánk, mind minden… Tovább »

Önérzetes biciklista esete a babakocsis anyukával

Azt, hogy ebben az időben (a mai latyakos útviszonyok mellett), miért megy valaki biciklivel az egy dolog. Tegye, ha nem fél és jólesik. De. Ha már úgy dönt, hogy kétkerekűvel szeli át a várost, legalább tegye szabályosan. Korrektül. Mert ez a mai eset, nem volt éppen az.      Történt, hogy anyuka a babakocsival teljesen… Tovább »

“Siess anya, nehogy megbüntessenek!”

  Jó ideje járunk már az óvodába, ahol a gyerekeim most éppen váltják egymást. Jó ideje figyelem mi zajlik a környéken reggel nyolc és kilenc illetve délután négy és öt között. Tudni kell, hogy nemcsak óvoda, hanem egy utcán belül két általános iskola egy gimnázium, bölcsőde és egy orvosi rendelő is található itt. Egy valami… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!