Anya-jajj

14 gyönyörű fotó a kortalan szeretetről

A szeretet nem kötött sem korhoz, sem nemhez, és főleg nem az ünnepekhez. Olyan képeket találtam a Pinteresten, amelyekről sugárzik az igazi, őszinte,  szeretet, a feltétlen bizalom. A fotósok kisbabákon, gyerekeken és nagyszüleiken, idős embereken keresztül mutatják meg, milyen az, amikor igazán szeretnek valakit.    Kedves olvasóm! Ha tetszett a bejegyzés kérlek, oszd meg másokkal… Tovább »

Egy baba megérkezik, egy apuka elmegy…

Ha kisbaba érkezik a családba, az a legtöbb esetben hatalmas öröm, összehozza akár azokat is a családban, akik korában kevésbé voltak fontosak a másik számára. Ha kisbaba érkezik a családba, a kezdeti nehézségek ellenére is boldogság és vidámság költözik a családja szívébe. De sajnos olyan is van, hogy ha kisbaba érkezik a családba, valaki más… Tovább »

Kire ütött ez a gyerek?!

avagy Janikovzsky Éva után szabadon…   Amikor pici egy baba és édes és gyönyörű és tündéri és szép, általában mindenkire hasonlít a családban. Nos, nálunk megoszlottak a vélemények, de tény, hogy mindenki határozott elképzeléssel bírt. Anyukám szerint leginkább őrá hasonlított, hiszen ő volt pont ilyen újszülött korában. Anyósom szerint viszont ő volt ilyen akkoriban. (Ezt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!