Anya-jajj

Terhes vagy? Nem, csak puffadok…

A minap nekem szegezte valaki a kérdést, azt a kérdést, amit én megfogadtam, hogy soha többé nem teszek fel senkinek, amíg 100 százalékig biztos nem leszek benne, hogy terhes. Vagyis megvárom, amíg ő elmondja, hogy terhes, vagy megszüli a babát. Akkor már nem lehet tévedni. Történt ugyanis, hogy én annyira biztosra vettem valakiről, hogy várandós,… Tovább »

Praktikák a szülés utáni megereszkedett bőr kezelésére

A szülés után bizony lehangoló volt viszontlátni egykor feszes, lapos büszkeségemet a maga újratervezett formájában az első zuhanyzás alkalmával. Bántott a dolog, de utána – idő hiányában – felé sem néztem hónapokig. (Talán kellett volna, mert nem árt időben elkezdeni a ‘helyreállító’ munkálatokat.) Azért, ahogy telt az idő, valamennyit magától is alakult a dolog, de… Tovább »

Pocakos wellness

Örök kérdés, fürödhet-e a kismama vagy inkább kerülje a medencéket a várandósság idején? Ha csupán az ismerősökre hagyatkozik az ember, nincs két egyforma vélemény. Nekem legalábbis mindig mindenki mást mondott. Összeszedtem néhány fontos tudnivalót a témában, ebben a melegben biztosan jól jön majd. 🙂 Megmondom őszintén az első három hónapot kivéve fürödtem medencében, egyeztetve a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!