Anya-jajj

A terhesség mellékhatásai – így győztem le őket

  A második terhességet sokkal nehezebben viseltem, mint az elsőt. Az ötödik hónaptól kezdve valahogy minden összejött.    Terhességi reflux Eleinte csak éjjel, aztán később már nappal is elviselhetetlen köhögés kínzott. Minden praktikát bevetettem, mert azt hittem – lévén téli időszak volt – biztos megfáztam. Miután heteken keresztül nem csillapodott szinte semmit, elmentem a háziorvosunkhoz…. Tovább »

Így szültek ükanyáink!

  Ma már szinte bárhogyan és bárhol szülhetünk. A lehetőségek tárháza adott és élhetünk is vele. Persze ettől még a szülés továbbra is kemény, fájdalmas, nagy küzdelem mamának és babának egyaránt, de talán elviselhető és gyönyörű folyamat. Mert megtehetjük akár azt is, hogy csillapíttatjuk a fájdalmunkat, hogy kis időt nyerjünk, új erőt gyűjtsünk. Nem kötelező… Tovább »

A terhességi májfolt – Eltüntethető?

  Saját tapasztalatom szerint nem könnyű, de mindenképpen érdemes és kell is vele foglalkozni. Van remény! 🙂   A terhességem alatt vettem észre az arcom jobb oldalán egy növekvő meglehetősen csúnya vöröses foltot. Megnézettem bőrgyógyásszal és kiderült, hogy terhességi májfoltról van szó. Pedig a várandósságom alatt különösen odafigyeltem a bőrömre, kentem napvédővel, sőt sokszor kalapot… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!