Anya-jajj

Megkapta a szemmel vezérelhető számítógépet a strandon megsérült kislány

Tícia 10 éves korában szenvedett súlyos balesetet egy strandon, ahol éppen csúszdázott a barátaival. A kislány ájultan esett a vízbe, újra kellett éleszteni. A történetüket néhány hónappal ezelőtt osztottam meg Veletek, ITT újra elolvashatjátok. Tici, aki ma már 22 éves, maradandó sérüléseket szenvedett, hónapokig feküdt a kórházban, sokáig kómában volt. Ma is nehezen mozog, járni… Tovább »

Vágyom már az anyaságra – Egy fiatal lány vallomása

Alighanem, eddigi legfiatalabb levélírom őszinte és nagyon szép sorai következnek. Tina anyukája jobb kezeként, ha baj volt pedig két kezeként segített a testvérei körül, de ez számára egyáltalán nem volt probléma. Ugyan nem volt mindig egyszerű dolga tizenévesen a tanulás és saját élete mellett a kicsik körül is tenni-venni, de ha kellet éjszakázott, hozta-vitte, etette… Tovább »

A terhesség mellékhatásai – így győztem le őket

  A második terhességet sokkal nehezebben viseltem, mint az elsőt. Az ötödik hónaptól kezdve valahogy minden összejött.    Terhességi reflux Eleinte csak éjjel, aztán később már nappal is elviselhetetlen köhögés kínzott. Minden praktikát bevetettem, mert azt hittem – lévén téli időszak volt – biztos megfáztam. Miután heteken keresztül nem csillapodott szinte semmit, elmentem a háziorvosunkhoz…. Tovább »

Amikor a hajléktalan bácsi elkiabálja magát, mindenki átadná a helyét!

  Annyiszor hallom, látom, mi zajlik a közeledési eszközökön, mennyi a közöny, az ablakokon való üres kibámulás, mert különben észre kellene venni, hogy valaki másnak nagyobb szüksége volna arra a helyre…   Még hét hónapos várandósan tesztet is készítettünk egy barátnőmmel, kifejezetten arra voltunk kíváncsiak, hányan segítenek, és kik segítenek elsősorban a rászorulókon. Azon a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!