Anya-jajj

„Terhesen volt a legjobb a szex”

„Soha nem voltam egy lepedőakrobata, de a kismamaságom idején mintha kicseréltek volna. Egyáltalán nem éreztem, hogy egy kicsit is kevésbé lennék kívánatos, csak mert pocakom van. Sőt! Terhesen volt a legjobb a szex!”   „Nem esett jól az együttlét, nem is nagyon kívántam a férjemet. Valahogy az egész testem átállt anya-üzemmódba már a terhesség alatt,… Tovább »

Rajtakapott a gyerek szex közben! Mit csináljak?

Emőke jó barátnőm, aki kétségbeesve hívott fel a múltkor. Rajtakapta a 4 éves gyereke őt és a férjét szex közben. A szex ingoványos talaj, ha már gyereke van az embernek, ezt talán minden édesanya tudja. Legkésőbb az első együttlétkor kiderül…   Nem is kell, hogy nagyobbacska legyen az a gyerkőc, mert kisbaba mellet sem egyszerű… Tovább »

Miért nem szexelnek az anyák szülés után?

Egy ausztrál kutatás eredményeként – amelyben 3000 nőt kérdeztek meg a szülés utáni szexuális szokásaikról – kiderült, hogy az anyukák elég nagy százaléka hárít, ha párja jelzi hogy szívesen gyűrné már a lepedőt vele. A rideg statisztika a következő: az anyukák 25 százaléka nem elégedett a testével a szülés után, ezért nem szexel. 3 százalék… Tovább »

„Nem kíván a férjem, mióta megszültem a gyerekünket!” – nők egymás között

Nagyon sok kapcsolat megy tönkre a gyerekvállalás után, mert a felek ilyen-olyan okból elhidegülnek egymástól. Előfordul, hogy az idő hiányára hivatkoznak, egyszerűen nem jut idő a szexre – azt mondják. Nyilván való, hogy a kisgyerek mellett sokkal nehezebb megoldani az együttléteket, pláne a meghitt együttléteket, de fontos ápolni továbbra is férfi – női kapcsolatot, mert… Tovább »

Szex a szülés után…? Micsoda???

Nem, nem, nem és nem. Kizárt. Soha többé! Nem létezik, hogy én valaha az életben még egyszer erre a ‘tevékenységre’ vetemedjem.  Nem tudom más, hogy van vele, és főleg, hogy, hogyan születnek a második, harmadik, és sokadik gyerekek, de számomra néhány héttel a szülés után elképzelhetetlen, hogy férjurammal újra a lepedőt gyűrjem. Az orvosom azt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!