Anya-jajj

Sminkben a szülőszobára!?

Kövezzenek meg, én ezt nem értem, pedig sokat láttam, hallottam már. Az ember lánya, amikor szülni megy, sok mindent visz magával, néha talán többet is a kelleténél, erről ITT olvashatsz.  Akad, aki a sminkkészletét is beteszi a táskába – nincs is ezzel semmi gond -,hogy másnap, ha érkezik a rokonság, esetleg feldobjon valamit, ha mást nem… Tovább »

Ezeket a furcsaságokat viszik a nők a szülőszobára

Azt, hogy mire van szükség pontosan a szülőszobában, többnyire tudjuk, hiszen az interneten, számos oldalon megtaláljuk a listát, és jó esetben a szülészeten is felvilágosítanak. Az ember azt gondolná, hogy többé-kevésbé egyértelmű és világos, hogy mit vigyünk magunkkal. Vannak azonban furcsaságok. Egy szülésznő – név nélkül – vállalta, hogy felsorol néhány különös esetet, amikor a… Tovább »

“Anyuka, szüljön már méltósággal!”

Mielőtt szülni megy valaki, majdnem kilenc hónap áll a rendelkezésére, hogy felkészüljön valahogy.  Én tudatosan kerültem a szülésről szóló videókat, és arra kértem a barátaimat, ismerőseimet, a családomat, hogy ne bombázzanak szüléstörténeteikkel. Nem azért, mert nem érdekel, hanem mert még véletlenül sem szeretném, ha az agyam ráállna valamire, és várja, hogy az majd bekövetkezik.  Azt,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!