Anya-jajj

Anya nyaralni megy…

Az idei bícs bádim hagy némi kívánnivalót maga után. Éreztem már akkor, amikor az én drága jó férjem megemlítette, hogy befizetett egy szuperkedvezményes utat idén a tengerre, jó két hónappal ezelőtt. Akkor még lett volna időm kicsit formába lendülni – elég lett volna a mozgás és diéta mellett egy kisebbfajta csoda -, de én csak… Tovább »

Tényleg nem számít, hogy néz ki a nő szülés után?

A szülés előtt azért adtam magamra, a szülés után viszont tudom, hogy azt kell(ene) mondani nem ez a legfontosabb. Nekem azért számított, ha nem is a tipp-topp külső, de Isten bocsássa meg, teljesen lepukkant sem akartam lenni.  A szülés után egyébként megfigyeltem, hogy bizonyos – addig igencsak utálatos – dolgok, hogy felértékelődnek. Például egy csomag… Tovább »

Miért nem lesz lapos a hasunk a szülés után?

A szerencsésebbeknek  persze sikerül némi időráfordítással, illetve kis hasizom erősítéssel újra tükörsimára varázsolnia a hasukat, de én például nem tartoztam közéjük. Miért is tartoztam volna? Miután észrevettem, hogy hónapokkal a szülés után sem lesz egy bizonyos ponton túl laposabb a pocakom annak ellenére, hogy időnként tornázni is próbáltam, gyanús lett a dolog.  Kicsit utána olvastam… Tovább »

Éljenek a plusz kilók!!!

Egy történet a szülés utáni időszakról…   Kisbaba mellett olvadnak a kilók – mondják sokan. Nos, ez rám sajnos nem igaz. Rólam még csak nem is vánszorognak. Legjobb esetben is maximum stagnál a zsírtartalmam. Úgy is mondhatnám, hogy igen jó húsban vagyok még mindig. Pedig van dolgom bőven. Szoptatok, (ami másokat fogyaszt állítólag) büfiztetek, fejek,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!