Anya-jajj

„Majdnem elváltunk a lányunkról készült fotósorozat miatt”

Az anyuka úgy döntött készít egy tündéri fotósorozatot kislányáról, Aayatról és kedvenc kutyusukról, Mustangról.  A lelkes kezdett azonban majdnem váláshoz vezetett…   „Megkértem a férjemet, segítsen nekem, hogy minél jobb képeket készíthessek a gyerekünkről és a kutyánkról. Csakhogy a drágámnak mindig a tökéletes pillanatban jutott eszébe, hogy instruálja a kislányunkat. Egyszerűen mindig legrosszabbkor adott jó… Tovább »

Stohl lelépett – Meg Kovács Pityu is

Ez van. Sok ilyen van. Sok másik Stohl is lelép a családjától. Sajnos. Az nyilván kevésbé hír, hogy Szabó Jucit is elhagyta a maga Stohlja – aki Kovács Pityu néven fut – ,és ezért Szabó Juci is egyedül maradt a gyerekekkel, többnyire magát ostorozva, hogy hol rontotta el. Vagy a másik nőt – ha van… Tovább »

Nyolcszor vetéltem el, kétszer győztem le a rákot, két férfit veszítettem el, de jól vagyok!

A hétvégén édesanyám gyerekkori barátnőjével, Ilonával beszélgettem, akinek szomorú történetét természetesen ismertem már, de tőle még sohasem hallottam. Vidéken él, aranyos, takaros kis házban, talán boldogan. Pedig a sors kegyetlenül megdobálta. Én könnyen lehet, hogy a negyedét sem viseltem volna el.    Már lánykorában sem volt minden rendben, amolyan női dolgok kínozták. Ma már egy… Tovább »

Azt hittem, meddő vagyok. Egy hónap múlva kisbabám születik!

  Enikő néhány napja írta meg nekem a történetét, kálváriáját, nagyon őszintén, részletesen. Kicsit rövidítettem, és néhány helyen változtattam is rajta, mert kérte, hogy semmiképpen ne legyen felismerhető.    Enikő levele:  “Mindig is anya szerettem volna lenni. 2011-re az akkori vőlegényemmel szétmentünk, baba sem lett, de végül jobbnak láttam, hogy így történt. Az egész tini… Tovább »

Válás kisgyerek mellett? Van visszaút?!

  Egyre többször találkozni olyan esettel, hogy egy pár kenyértörés mellett dönt nem sokkal azután,hogy megszületett közös gyermekük. Azt gondolhatnánk, hogy egy csemete érkezése még jobban összekovácsolja a szerelmeseket, ám ez nem mindig van így. Vajon miért döntenek sokan a válás mellett kisgyerekes szülőként és meg lehet-e menteni a kapcsolatot?   Lendvai – Orosz Hajnalka mediátor segítségével… Tovább »

Válás után, egyedül a gyerekkel

  Elváltak. Vége. Nincs tovább. És most mi lesz? Hogy lesz? Erős lány, nem kell félteni…   Eleinte nehéz volt. Nagyon nehéz. A válás viszont szerencsére zökkenőmenetesen zajlott. Ő (a párja, a volt férje) korrekt volt. Itt legalább korrekt. Eladták a családi házat és két kisebb lakást vettek az árából. A kicsi mindössze egy éves… Tovább »

Ugyan már, csak egyetlen éjszaka volt…

  Elválunk! – kiabálta a barátnőm a telefonba. – Érted?! Vége! Először nem értettem az egészet. Aztán, ahogy elemi erővel zokogni kezdett világossá vált minden. Elválnak…   Ők ketten imádták egymást. Igazi mesebeli szerelemben éltek. A herceg néhány éve, ha nem is fehér lovon, de szép fehér autón érkezett a barátnőm életébe. Persze ő nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!