Anya-jajj

Horváth Éva: Ösztönösen készülök a szülésre

Horváth Éva várandóssága utolsó időszakában jár.  A gyönyörű kismama jól viseli ezt az állapotot, alig hízott valamit, és szinte egyáltalán nem voltak nehezebb napjai. Tudatos kismamaként szeret mindennek pontosan utánajárni, utánaolvasni, így nem igazán lehet őt, semmivel sem megijeszteni vagy riogatni. Főleg nem azzal, hogy adja oda a cicáját másnak, mert veszélyes lehet rá és… Tovább »

A férjem nem viselte el az örökbefogadott gyerekünket

Nehéz helyzet, amikor egy házaspár életében sokévnyi próbálkozás, inszemináció és lombik után sem érkezik meg a várva várt gyermekáldás.   Sokan egészen természetes módon közelítenek az örökbefogadás felé, míg mások hallani sem akarnak erről a lehetőségről. Egyrészt úgy érzik, nem lennének képesek szeretni más gyermekét, másrészt elriasztja őket az a hosszú és rendkívül körülményes procedúra,… Tovább »

Mindenórásan karácsonykor

A barátnőm mindenórás. December 24 – re volt kiírva pontosan, de tudjuk, hogy ez csak irányadó, és, hogy körülbelül 70 százalék az esélye, hogy éppen ezen a napon érkezik a baba. Hogyan telik a karácsony, ha bármikor szülhet az ember? Változik a menetrend? Van idő mindenre? Mesélje el ő maga.    „Ugrásra készen. Két táska… Tovább »

Terhes vagy? Nem, csak puffadok…

A minap nekem szegezte valaki a kérdést, azt a kérdést, amit én megfogadtam, hogy soha többé nem teszek fel senkinek, amíg 100 százalékig biztos nem leszek benne, hogy terhes. Vagyis megvárom, amíg ő elmondja, hogy terhes, vagy megszüli a babát. Akkor már nem lehet tévedni. Történt ugyanis, hogy én annyira biztosra vettem valakiről, hogy várandós,… Tovább »

Beteg gyereke született, megkérdezték hazaviszi-e?

Feszült a hangulat. Érezni, hogy valami baj van. Valami rossz történt. Valami, ami nincs mindennap. Persze az újszülöttek sírása, a kismamák röpke beszélgetései a folyosón, miközben babájukat sétáltatják vagy igyekeznek egyik helységből a másikba, a nővérkék munkája, most is ugyanolyan, mint máskor. De a háttérben, a falak mögött, valahol bent az egyik szülőszobában, most nem… Tovább »

Ki mondta, hogy a kispapákról nem készülhet ‘szexi’ pocakos fotó?

  Justin Sylvester úgy gondolta, hogy ha már felesége, Meghan, aki éppen várandós nem szeretne pocakos fotókat készíteni magáról, ő beáll helyette és megcsináltatja a saját ‘kismamás’ képeit. A pocakot egy kis sörhassal próbálta életre kelteni és  beállt minden olyan tipikus pózba, ahogy a kismamák szoktak ilyen alkalmakkor. Azt hiszem a látvány magáért beszél, nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!