Anya-jajj

Mindenórásan karácsonykor

A barátnőm mindenórás. December 24 – re volt kiírva pontosan, de tudjuk, hogy ez csak irányadó, és, hogy körülbelül 70 százalék az esélye, hogy éppen ezen a napon érkezik a baba. Hogyan telik a karácsony, ha bármikor szülhet az ember? Változik a menetrend? Van idő mindenre? Mesélje el ő maga.    „Ugrásra készen. Két táska… Tovább »

Terhes vagy? Nem, csak puffadok…

A minap nekem szegezte valaki a kérdést, azt a kérdést, amit én megfogadtam, hogy soha többé nem teszek fel senkinek, amíg 100 százalékig biztos nem leszek benne, hogy terhes. Vagyis megvárom, amíg ő elmondja, hogy terhes, vagy megszüli a babát. Akkor már nem lehet tévedni. Történt ugyanis, hogy én annyira biztosra vettem valakiről, hogy várandós,… Tovább »

Beteg gyereke született, megkérdezték hazaviszi-e?

Feszült a hangulat. Érezni, hogy valami baj van. Valami rossz történt. Valami, ami nincs mindennap. Persze az újszülöttek sírása, a kismamák röpke beszélgetései a folyosón, miközben babájukat sétáltatják vagy igyekeznek egyik helységből a másikba, a nővérkék munkája, most is ugyanolyan, mint máskor. De a háttérben, a falak mögött, valahol bent az egyik szülőszobában, most nem… Tovább »

Ki mondta, hogy a kispapákról nem készülhet ‘szexi’ pocakos fotó?

  Justin Sylvester úgy gondolta, hogy ha már felesége, Meghan, aki éppen várandós nem szeretne pocakos fotókat készíteni magáról, ő beáll helyette és megcsináltatja a saját ‘kismamás’ képeit. A pocakot egy kis sörhassal próbálta életre kelteni és  beállt minden olyan tipikus pózba, ahogy a kismamák szoktak ilyen alkalmakkor. Azt hiszem a látvány magáért beszél, nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!